Skip to main content

Facadesystem

Med det innovative og unikke NVELOPE® facadesystem har arkitekter, designere, rådgivende ingeniører og facadeentreprenører en gennemprøvet, fleksibel og sikker metode til fastgørelse af facadepaneler, tegl m.v..

Vores facadesystem er udviklet til at understøtte selv de mest krævende facadematerialer. NVELOPE®-serien understøtter både skjulte og synlige fastgørelser samt skræddersyede projektløsninger, der bedst opfylder dine design behov.

Verdens grønneste facadesystem

Bæredygtighed er en af ​​vores højeste prioriteter

Vores justerbare NVELOPE® ventilerede facadesystem sikrer, at rammesystemet lever op til de højeste standarder for sikkerhed og bæredygtighed.

4 tips til at optimere energieffektiviteten

  • Statiske beregninger og valget af højkvalitets monteringssystemer kan reducere energiforbruget og spare omkostninger i det lange løb.
  • For at få en effektiv montageproces, maksimere sikkerheden og sikre varige resultater for alle panelmaterialer og tykkelser, er det meget vigtigt at bruge de rigtige produkter.
  • Mindre miljøaftryk: Ved at bruge 100% genanvendelige aluminiumsdele og -legeringer fra genbrugsmaterialer kan vi reducere vores miljøpåvirkning markant.
  • Optimale valg: Få råd fra Jevith’s erfarne medarbejdere til at få en effektiv og optimeret løsning til dit næste projekt.

Det grønne rammesystem

SFS aluminiumsprofiler er ikke kun lavet af genbrugsmaterialer, de har også et ekstremt lavt CO2-fodaftryk sammenlignet med andre konkurrenter på markedet.

Med en konstant vægtykkelse på 2,2 mm er aluminiumsprofilerne en miljøvenlig løsning, der ikke kun er bæredygtig, men også effektiv.

Ved sammenligning af CO2-aftrykket for lignende stålnet skal der tages højde for materialets tæthed, hvilket betyder, at tykkelsen af ​​stålnettet skal reduceres markant for at opnå samme klimapåvirkning som aluminiumsprofilerne.

En afgørende faktor ved udformning af facader er altid at følge producentens anbefalinger for tykkelsen af ​​den underliggende lægte.

Et facadesystem der understøtter dine krav

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke behov for at levere facadesystemer, der passer til deres projekt og tidslinje. Vi hjælper dig med at overholde kravene og overvinde projektspecifikke udfordringer. Innovation, erfaring og teknisk dygtighed udgør kernen i vores ekspertise. Uanset om du har brug for en standart eller en skræddersyet løsning, er vores tekniske ingeniører klar til at understøtte dine krav til facadesystemet.

I næsten 10 år har vores innovative beregningsværktøj hjulpet tusindvis af brugere med at finde effektive og optimerede løsninger. I dag er Project Builder blevet noget af en industristandard, når det gælder dimensionering af klimaskærme.

Fordele ved vores facadesystem

Stor fleksibilitet til både renovering og nybyg

NVELOPE® består af 10 forskellige ophængningssystemer, der gør det muligt at realisere de fleste ønsker til facadeprojekter. Med justeringsmulighederne i beslagene, kan tolerancer fra en ujævn bagmur optages i systemet, og en helt lige facade kan meget enkelt opnås – både til renovering og nybyg.

Høj kvalitet og godkendelser

Komponenterne er lavet af aluminium i kvaliteten 6005A-T6, og er jf. 96/603/EC dermed klassificeret som klasse A1 (reaktion mod brand). Systemet er certificeret af BBA (British Board of Agrement).

Nemt

Huller kan nemt bores på stedet med specifikt SFS boreværktøj
Hurtig og nem installation med nitteværktøjet på batteri fra GESIPA® (f.eks. PowerBird® Pro)

Enkel løsning til energirenovering af facader

Beslagene fås i dybder fra 40mm og op til 300mm (med mulighed for forlængelse), og kan dermed enkelt anvendes i forbindelse med efterisoleringsprojekter. Desuden er alle beslag udstyret med polypropylenisolatorer, der både reducerer kuldebroer og beskytter mod galvanisk korrosion. Beslagene kan monteres på stål, beton, træ og murværk, og Jevith kan hjælpe med den helt rette fastgørelsesløsning.

Næste generation af skjult fastgørelse

TUF-S fastgørelseselementer er til sikker og nem fastgørelse af HPL og fibercementpaneler.

50 % mindre installationstid

TUF-S skjulte fastgørelse fra SFS er overlegen i forhold til tidligere fastgørelsesmetoder af HPL- eller fibercementbeklædning med hensyn til installation og langsigtet sikkerhed. Installationen udføres hurtigt og sikkert af én person uden brug af specialværktøj. Installationstiden er også reduceret med op til 50 % sammenlignet med konventionelle løsninger.

Sikkerhed

Sikkerhed

  • Ingen overspænding af TUF-S
  • Høje udtræksværdier med det installerede gevind
  • Demontage mulig med sekskantet nittehoved

Dokumentation

NV1

Tegninger

Installationsvejledning

NV3

Tegninger

Installationsvejledning

NH3

NH3 bracket and profile

Flyer

Installationsvejledning

NVF2F

NVF2F

Flyer

Installationsvejledning

CFB 6

Egenskaber
– 60 minutters integritet og 60 minutters isolering
– Maksimal 25 mm luftspalte
– Op til 300 mm hulrum
– Enkel installation
– Testet for holdbarhed og vejrbestandighed

Godkendelser
– BS EN 1363-1 :2020
– ASFP* TGD 019

Datablad

CFB 12

Egenskaber
– 120 minutters integritet og isolering
– Maksimal 25 mm luftspalte
– Op til 450 mm hulrum
– Enkel installation
– Testet for holdbarhed og vejrbestandighed

Godkendelser
– BS EN 1363-1 :2020
– ASFP* TGD 019

Datablad

CFB Extra

CFB EXTRA

Egenskaber
– Op til 90 minutter integritet og isolering brandvurdering
– Maksimal luftspalte på 44 mm
– Op til 450 mm hulrum
– Enkel installation
– Testet for holdbarhed og vejrbestandighed

Godkendelser
– BS EN 1363-1 :2020
– ASFP* TGD 019

Datablad

CFB 12/50

Egenskaber
– Op til 120 minutter integritet og isolering brandvurdering
– Opretholder en luftspalte på 44 mm
– Op til 50 mm hulrum
– Minimum levetid: 60 år baseret på typiske britiske forhold
– Udviklet til at tillade maksimal ventilation og dræning af hulrum
– Enkel at installere
– Testet for holdbarhed og vejrbestandighed

Datablad

CFB UV

CFB UV

Egenskaber
– 120 minutter integritet og isolering
– Ingen luftspalte
– Op til 600 mm hulrum
– Enkel installation – kræver kun 5 mm kompression ved installation
– Testet for holdbarhed og vejrbestandighed

Godkendelser
– EN 13501-2
– EN 1366-4 2006+ A1:2010

Datablad

NV 9

NV9

Egenskaber
NV9 systemet er kun egnet til paneler, der er fastgjort forfra, alternativt monteret med skjult klæbefiksering. Zed-profilerne anvendes ved facadens hjørnesamlinger, Omega-profilerne til panelsamlinger. Profilerne skrues direkte på underlaget ved hjælp af primære fastgørelseselementer.

Materialer
Fremstillet af ekstruderet aluminiumslegeringer i overensstemmelse med EN 573-3 (materialer) og EN 755 fremstillingsstandarder.

Tegninger

Ovenfor har vi vist et udvalg af vores mest populære produkter. Har du forespørgsler eller spørgsmål til vores øvrige produkter kan du kontakte os på  eller +45 46 41 41 82.