Skip to main content

Om Jevith
Menneskerne bag

Velkommen til Jevith – hvor innovation ikke kun er et ord, men en kerneværdi, der drives af vores dedikerede hold af eksperter. Bag hver levering og supportopkald er vores mennesker, der brænder for at levere mere end bare produkter. Vi går ud over forventningerne, og vores forpligtelse til at levere værdiskabende løsninger har gjort os til en værdifuld partner i din rejse mod succes.

Jevith A/S har siden 2001 leveret produkter og løsninger til vores kunder i byggebranchen. I 2021 blev vi en del af SFS Group, hvilket har åbnet dørene for en helt ny verden af unikke muligheder og innovative løsninger. Men vi har beholdt vores personlige tilgang og vores høje supportniveau til vores kunder.

Vi er mere end blot en leverandør; vi er dine partnere i at opnå succes. Vores produkter går ud over at opfylde behovene – de åbner døren til effektivitet og besparelser, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for din virksomhed. Mød vores team, lær vores historie at kende, og opdag, hvordan vi, som mennesker bag Jevith, gør en forskel for dig og din succes.

Carsten Falkenskov
Teknisk salgskonsulent

Carsten Falkenskov

Fokus: Tag/Faldsikring Jylland & Fyn
Kontakt Carsten

Carsten er uddannet tagdækker og har arbejdet hos Jevith siden 2009, hvor han har hjulpet vores kunder med løsninger til fastgørelse af flade tage og med faldsikring i Jylland og på Fyn. Carsten har et dybdegående kendskab til tagbranchen og kan helt sikkert hjælpe dig med den rigtige løsning til dit tag.
E-mail:
Telefon: +45 20 90 40 14
Kristian Warming
Teknisk salgskonsulent

Kristian Warming

Fokus: Tag/Faldsikring Sjælland
Kontakt Kristian

Kristian er uddannet og har arbejdet 10 år som tagdækker, inden han startede hos Jevith i 2018. I Jevith er han specialist i faldsikring, samt hjælper vores kunder med løsninger til fastgørelse af flade tage på Sjælland. Kristian er klar til at supportere dig med alt indenfor tagfastgørelse og faldsikring.
E-mail:
Telefon: +45 20 19 46 00
Morten Jacobsen
Teknisk salgskonsulent

Morten Jacobsen

Fokus: Mur
Kontakt Morten

Morten er uddannet murer og har i 10 år arbejdet som selvstændig murermester. Derudover har han arbejdet 6 år som sælger i en trælast, så han har et dybt kendskab til byggebranchen og til murerfaget i særdeleshed. Morten startede i 2023 hos Jevith og står klar til at hjælpe dig med de rigtige løsninger til dit murprojekt.
E-mail:
Telefon: +45 20 32 94 01
Thomas Mikkelsen
Teknisk salgskonsulent

Thomas Mikkelsen

Fokus: Facadesystem
Kontakt Thomas

Thomas har en lang baggrund som sælger indenfor stålpladebranchen, og er hos Jevith klar til at hjælpe dig med at finde et facadesystem der kan realisere dine ønsker og drømme til din facade - både til renovering og nybyg.
E-mail:
Telefon: +45 42 34 49 18
Dina Larsen
Bygningsingeniør

Dina Larsen

Kontakt Dina

Dina er uddannet bygningsingeniør og har arbejdet i Jevith siden 2009. Dina har gennem sin tid i Jevith opnået et dybdegående teknisk kendskab til alle vores forretningsområder, og hun står altid klar med et smil til at hjælpe vores kunder med løsninger til deres byggeprojekter.
E-mail:
Telefon: +45 20 19 46 02
René Lohmann-Jørgensen
Bygningskonstruktør

René Lohmann-Jørgensen

Kontakt René

René er uddannet murer og bygningskonstruktør, og har mere end 20 års erfaring fra forskellige stillinger i byggebranchen. René har bl.a. arbejdet med tagfastgørelser og med facadeløsninger, og har derigennem opnået en værdifuld indsigt i disse områder, hvilket er til stor gavn for både Jevith og vores kunder.
E-mail:
Telefon: +45 20 90 40 11
Bygningsingeniør

Jim Andersen

Kontakt Jim

Jim er uddannet bygningsingeniør og har siden 2015 hjulpet vores murkunder med beregninger og support på deres projekter. Han er som oftest på kontoret i Roskilde og er altid klar til at hjælpe vores kunder.
E-mail:
Telefon: +45 29 24 13 17
Bogholder

Karin Raunstrup

Kontakt Karin

Karin er vores bogholder og alt-mulig-kvinde. Hun har arbejdet hos Jevith siden 2011 og kender alle dele af forretningen. Hun sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder og sikrer, at de får deres varer leveret til rette tid og sted.
E-mail:
Telefon: +45 29 24 13 47
Thomas Andersen
Lageransvarlig

Thomas Andersen

Kontakt Thomas

Thomas har siden 2012 styret lageret hos Jevith. Han står altid klar med en kæk bemærkning og et smil på læben, og sikrer ikke mindst at vores kunder hurtigt, sikkert og fleksibelt får deres produkter leveret til deres byggeprojekt.
E-mail:
Telefon: +45 29 24 13 20
Martin Viller
Direktør

Martin Viller

Kontakt Martin

Martin er uddannet civilingeniør og HD og har mere end 20 års erfaring med salg og forretningsudvikling fra forskellige brancher. Martin har siden 2022 været direktør for Jevith, hvor hans fokus er på værdiskabelse for vores kunder og udvikling af bæredygtige løsninger til byggeriet.
E-mail:
Telefon: +45 42 94 55 70

Vi støtter